Ortaklaşa Hibe Uygulama Eğitimi için bir araya geldik!

Ortaklaşa Hibe Programı’nın I. Açık Çağrı döneminde destek alan projelerin temsilcileriyle İKSV’de hibe uygulama eğitimi için bir araya geldik. İki gün boyunca projelerin idari, teknik ve finansal süreçlerini konuştuk.

Hibe uygulama eğitimine Diyarbakır’dan Önce Çocuklar Derneği ve proje ortağı Adıyaman Kömür Belediyesi, Ankara’dan Puruli Kültür Sanat Derneği ve proje ortağı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, İzmir’den Teos Kültür Sanat Derneği ve proje ortakları Bursa Nilüfer Belediyesi ile Efes Selçuk Belediyesi, Rize’den Yayla (Gola) Kültür Sanat ve Ekoloji Derneği ve proje ortağı Borçka Belediyesi temsilcileri katıldı. 

Katılımcı yerel kültür politikası yapımını teşvik eden birbirinden değerli projeler, sivil toplum kuruluşları ve belediyeler işbirliğiyle hayata geçmeye hazır! Biz de bir yıllık süreçte ortaya çıkacak sonuçlar için şimdiden sabırsızlanıyoruz!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV), Avrupa Birliği desteğiyle ve Marmara Belediyeler Birliği‘nin (MBB) iştirakiyle hayata geçirdiği Ortaklaşa: Kültür Diyalog ve Destek Programı, Türkiye’de kültür-sanat alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve belediyeler arasındaki diyaloğu ve işbirliklerini geliştirmeyi amaçlıyor.